تخم‌مرغ اسکاتلندی یک اسنک خوش‌طعم و مقوی است که با تخم‌مرغ آبپز، گوشت چرخ‌کرده و آرد گندم تهیه می‌شود. برای آشنا شدن با طرز تهیه این اسنک ادامه این مطلب را بخوانید.

اسنک تخم مرغ - آشپزی - غذا - تغذیه

به گزارش همشهری‌آنلاین، تخم‌مرغ آبپز جزو یکی از آسان‌ترین و مقوی‌ترین اسنک‌ها یا میان‌وعده‌ها است که بسیار خوشمزه بوده و طعم لذیذی دارد. حالا اگر یک لایه گوشتی و ترد دور این تخم‌مرغ پیچیده شود، به آن تخم مرغ اسکاتلندی می‌گویند.

تخم مرغ اسکاتلندی یک اسنک خوش‌طعم و مقوی است که با تخم‌مرغ آبپز، گوشت چرخ‌ کرده و آرد گندم تهیه می‌شود. در بعضی مواقع برای تهیه این غذا، به جای اینکه زرده تخم‌مرغ را کامل بپزند تا سفت شود، آن را خیلی نمی‌پزند تا رقیق و به اصطلاح عسلی باشد، این موضوع سلیقه‌ای است. برای تهیه تخم‌مرغ اسکاتلندی از تخم‌مرغ‌های تازه استفاده نکنید، چون پوست کندن آن‌ها نسبت به تخم مرغ‌هایی که مدتی در یخچال بوده‌اند، سخت‌تر است.

برای اینکه تست کنید تخم‌مرغ تازه است یا نه، آن را در یک کاسه آب قرار دهید. اگر ته‌نشین شد، یعنی تازه است، اما اگر بالا آمد، تازه نیست. بعد از اینکه تخم‌مرغ پخت، آن را زیر آب بگیرید یا داخل یک کاسه حاوی یخ قرار دهید. قبل از اینکه پوست تخم‌مرغ را بگیرید، اجازه دهید کاملا سرد شود. حتما تخم‌مرغ پوست کنده شده را در آرد بغلتانید تا احتمال از هم باز شدن آن هنگام پخت کمتر شود. این اسنک را هم می‌توانید سرخ کنید و هم آن را بپزید. پس اگر عاشق طعم تخم‌مرغ هستید و یک اسنک مقوی می‌خواهید، تهیه تخم‌مرغ اسکاتلندی را در خانه فراموش نکنید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این اسنک خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه تخم‌مرغ اسکاتلندی

گوشت چرخ‌کرده؛ ۴۵۰ گرم
‌تخم‌مرغ؛ پنج عدد
آرد گندم؛ نصف فنجان
آرد سوخاری؛ سه چهارم فنجان
جو دوسر؛ نصف فنجان
روغن زیتون یا روغن سبزیجات؛ یک قاشق چای‌خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه تخم مرغ اسکاتلندی؛ یک اسنک مقوی و خوشمزه

طرز تهیه تخممرغ اسکاتلندی

► مرحله اول

تخممرغ اسکاتلندی مانند توپک پنیری یا تخم مرغ شکم پر یک میان‌وعده خلاقانه، مقوی و البته خوشمزه است که با کمی صبر و حوصله می‌توانید آن را در خانه تهیه و نوش جان کنید. برای تهیه تخم‌مرغ اسکاتلندی، ابتدا فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید تا گرم شود. گوشت چرخ کرده را به چند تکه‌ دایره‌ای‌شکل تقسیم کنید. دایره‌ها را در یک ظرف قرار داده و تا زمانی که به آن‌ها نیاز شود، در یخچال بگذارید.

► مرحله دوم

یک قابلمه را آب کرده و کمی نمک به آن اضافه کنید و روی حرارت گاز بگذارید. اجازه دهید آب بجوشد. سپس چهار عدد تخم‌مرغ‌ را به قابلمه اضافه کنید. اگر دوست دارید زرده آبکی باشد چهار دقیقه و برای اینکه سفت شود، آن را شش دقیقه بپزید. به یاد داشته باشید که تخم‌مرغ طی مراحل تهیه، دوباره پخته می‌شود. در همین زمان، درون یک ظرف یخ و آب و کمی نمک بریزید. زمانی که تخم‌مرغ‌ها پختند، آن‌ها را به ‌کاسه اضافه کنید و اجازه دهید خنک شوند. زمانی که خنک شدند، آن‌ها را خشک کرده و پوست‌شان را بگیرید.

► مرحله سوم

آرد گندم را درون یک کاسه عمیق بریزید. یک عدد تخم‌مرغ خام باقی‌مانده را در یک کاسه دیگر ریخته و با چنگال بزنید. آرد سوخاری، جو دوسر و فلفل سیاه را هم به یک کاسه دیگر اضافه کنید. به آرامی تخم مرغ‌های آبپز را در آرد گندم بغلتانید. گوشت چرخ کرده‌ها را از یخچال بیرون بیاورید. کمی از روغن زیتون یا روغن سبزیجات را کف دست‌تان بمالید. یکی از گوشت چرخ کرده‌های دایره شکل شده را کف دست خود گذاشته و آن را صاف کنید تا قطر آن تقریبا پنج سانتی‌متر شود.

► مرحله چهارم

این کار را ادامه دهید تا چهار لایه از گوشت صاف شده به دست بیاید. هر کدام از تخم‌مرغ‌هایی را که در آرد غلتانده شده‌اند وسط یکی از این گوشت‌ها بگذارید و گوشت را دور آن بپیچید. سطح گوشت را صاف کنید. به آرامی هر کدام از گوشت‌ها را در کاسه حاوی تخم‌مرغ زده شده بغلتانید تا کاملا سطح گوشت به آن آغشته شود. سپس گوشت‌ها را در مخلوط آرد سوخاری بزنید تا کاملا به آرد آغشته شوند. کف سینی فر کاغذ پوستی بگذارید. سپس گوشت‌ها را درون سینی فر قرار دهید.

► مرحله پنجم

سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت تقریبا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه و تا زمانی که سطح تخم‌مرغ اسکاتلندی قهوه‌ای طلایی شده و گوشت نرم شود و کامل بپزد، در فر بماند. اگر سطح گوشت‌ها به طور نامساوی قهوه‌ای شد، آن‌ها را بچرخانید. سینی فر را با دستکش بیرون بیاورید و تخم‌مرغ‌ها را در بشقاب سرو خود قرار دهید و داغ سرو کنید. تخم‌مرغ اسکاتلندی لذیذ و مقوی شما آماده است.

منبع: masterclass ترجمه از کتاب 

کد خبر 589017

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha